woensdag 22 januari 2014

Stroopwafel cupcakes caramel

 
 
 
De stroopwafel cupcakes zijn erg lekker, maar in combinatie met de caramel boter crème zijn ze echt hemels!  Ik heb de stroopwafelcupcakes gewoon volgens het recept op de verpakking gemaakt alleen heb ik mini cupcakes gebakken i.p.v. grote cupcakes. Door de boter crème heb ik een paar lepels Bebogeen van De Ruijter gedaan. Dit is een soort caramelpasta, staat in de supermarkt ook bij het broodbeleg.
 

 
 
 
 

Met een heel klein bloemen uitstekertje heb ik kleine bloementjes uit grote stroopwafels gestoken en op de helft van de cupcakes in de toef gestoken. Op de andere helft heb ik een klein roosje met glitters ( niet zo goed te zien op de foto) in de toef gestoken.




 
We moesten ze meenemen dus ik heb ze in een doos met een venster gezet. Vind ik er altijd zo gezellig uitzien en de cupcakes kunnen niet door de doos heen schuiven omdat er een insert voor 24 mini cupcakes inzit.

 
Veel liefs Wendy!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten