zondag 19 januari 2014

Mergpijpjes

 
Weinig tijd en toch wat willen lekkers maken? Dit overkomt mij regelmatig en zal vele van jullie ook herkennen. Daarom ben ik eigenlijk altijd opzoek naar simpele receptjes die redelijk snel klaar zijn. Het lukt niet altijd, maar zo nu en dan vind ik toch iets, zo ook nu het geval is. Mergpijpjes!!! Ongelooflijk lekker en enorm simpel!! Het enige wat je nodig hebt is een beetje boter crème, marsepein en een reep chocola.

 
Rol de marsepein uit en snijdt er vierkantjes van. Spuit er een beetje boter crème op. Je kunt de boter crème ook een smaak geven met bijvoorbeeld een natuurlijke smaakstof van patidess* of een geconcentreerde smaakstof van LorAnn*. Vouw nu het marsepeinen vierkantje dicht zo dat het een rol met afgeplatte kanten wordt.

 
Nu even de reep chocolade smelten in een smeltpan of au-bain-marie en beide kanten van het rolletje marsepein erin dopen. Leg de mergpijpjes nu op een bakpapier als de chocola is uitgehard dan blijven ze niet plakken aan het papier. En dit was het hele recept!!  Makkelijk en ongelofelijk lekker.
 
 
Tip!! Heb je na het maken van een taart boter crème over maak dan meteen deze mergpijpjes. Zo kom je ook weer van je restjes af.


Veel liefs Wendy
 
 
 
* Klik hierop en je komt bij een link


Geen opmerkingen:

Een reactie posten