Soms zijn er wel eens van die lekkernijen waar je geen genoeg van kan krijgen. Voor mij en in mijn familie/vrienden kring is de Petit Amorelli wel zo'n lekkernij. Na veel verzoeken om het recept/how to ga ik hem nu met iedereen delen.
Benodigdheden
- Amorelli's ( te koop bij de Xenos)
- Boter crème
- Marsepein 2 kleuren
- Candy melts*
- Parelmoer parels
Extra nodig
- spuitzak met ronde spuitmond
- plunger * bloem 2 maten
Maak de boter crème volgens het recept op de verpakking en schep het in de spuitzak met een ronde spuitmond. Leg nu de Amorelli's op een bord en spuit een klein bolletje boter crème op de Amorelli's en plaats het bord in de koelkast.
Smelt nu de chocola of candy melts au bain-marie of zoals ik heb gedaan met een smeltpannetje. Om candy melts of chocola dunnen te maken kun je gebruik maken van crisco *
Haal nu de Amorelli's uit de koelkast en doop ze in de candy melts/chocola. Laat ze even ondersteboven uitlekken en zet ze vervolgens terug.
Kneed de marsepein goed door en rol het uit om er vervolgens met de plungers bloemen uit te steken.
Lijm de bloemen met wat eetbare lijm * op elkaar en druk er een parelmoer parel in. Plak het bloemetje nu met een klein druppeltje chocola op de Amorelli.
Zijn het geen schatjes?
Veel liefs Wendy
* Klik op het woord en je komt bij het product
Geen opmerkingen:
Een reactie posten