zondag 30 juni 2013

Bounty cupcakes

Jeetje waar blijft die zomer nou toch???  Toch ga ik lekker zomerse cupcakes maken met Bounty's! Je begint met het maken van het normale cupcakebeslag. Ik heb de cupcakes met een mix van het merk Jouwtaart gemaakt, gaat altijd goed en is gewoon het lekkerst! Mocht je chocolade cupcakes willen maken dan doe je gewoon wat cacaopoeder bij het beslag. Zet de cupcakepapierjes in een cupcakevorm en doe er een bodempje beslag in. Leg nu in ieder cupcakepapiertje een stukje bounty en vul de rest van het papiertje met het beslag.
 
 



 

 Bak de cupcakes  ongeveer 18 minuten in een voorverwarmde oven van 170 graden. Als ze gaar zijn voelen ze stevig aan. Als topping heb ik er voor gekozen om een chocolade botercrème te gebruiken en als finishing touche heb ik er nog wat geschaafde kokos overheen gestrooid. Maar ook zonder topping zijn ze "om je vingers bij op te eten".
 
 
 







Eet smakelijk!!
 

2 opmerkingen:

  1. Dat ziet er toch weer heerlijk uit!! Leuk idee! Zou je dat ook met bv mars of milky way kunnen doen? Groetjes Monique

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Monique,
      Bedankt voor je reactie en ja hoor je kunt het ook met milky way of mars maken.
      Groetjes Wendy

      Verwijderen